Geld besparen op dierenvoeding doe je zo

Date:

Share post:

Maar liefst 48 procent van de huishoudens in Nederland bezit een huisdier. Hierbij zijn vooral de honden, katten en knaagdieren gewild. En hoe lief we deze huisdieren ook vinden, ze kosten een hoop geld. Zo kosten dierenvoeding ongeveer 200 euro per jaar. In dit artikel worden een aantal tips gedeeld om geld te besparen op dierenvoeding.

De goedkopere aanbieder


Dagelijks worden we geprikkeld door reclames over de beste, lekkerste en gezondste voeding voor huisdieren. De keuze is dan ook reuze wanneer je in de winkel voor de schappen staat. Vaak wil je als baasje het beste voor je huisdier dus koop je het duurste merk dierenvoer.
Maar is dit wel nodig?
Het antwoord is “nee.” Het is vooral belangrijk dat je huisdieren eten wat ze lekker vinden en dat de juiste voedingstoffen in dit voer verwerkt zijn. Met dierenvoer wat ook afwisselende voedingstoffen in zich heeft kan je best in een lagere prijsrange kopen. De tip is hier dan ook om online je dierenvoer te bestellen. Vaak kun je hier meer inhoud kopen voor minder geld. Op deze manier kan je al een tientje per maand besparen. Ook is het zo dat de verzendkosten meestal gratis zijn waardoor je zelf niet met de auto heen en weer hoeft te rijden. Zo bespaar je ook nog op vervoerskosten.

Koop meer inhoud


Vaak is het zo dat wanneer je een grotere verpakking dierenvoeding haalt, je minder voor dezelfde hoeveelheid kilo’s betaald. Winkeliers zetten namelijk een aanzienlijk hogere prijs op een lagere hoeveelheid kilo’s. Je kan dan dus vaak voor een voordeligere prijs meer voeding halen. Op deze manier is de voeding eerst een grotere investering maar op de langere termijn betaal je minder per maand. Onze tip is dan ook om een grotere zak voeding online te bestellen.

Combineer hondenvoer


Het klinkt misschien gek, maar je kan ook verschillende soorten voer met elkaar combineren. Zo kan je A-merken met B-merken mengen waardoor je huisdier een grote variatie aan voeding binnen krijgt. Dit is niet alleen goed voor je huisdier, maar ook voor je portemonnee. Een bijkomende tip is om het A merk aan te schaffen wanneer deze in de aanbieding is. Op deze manier bespaar je ook nog op de duurdere merken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

spot_img

Related articles

De nieuwste en populairste sieradentrends

Sieradentrends evolueren en veranderen voortdurend, en het kan moeilijk zijn om de laatste trends bij te houden. Maar dat...

5 tips om jouw huisdier gezond te houden

Omdat we onze huisdieren vaak als onze beste vriend zien, moeten we goed voor ze zorgen. Of het...

Een konijn als huisdier, dit moet je weten

Konijnen zijn schattig. Met hun iconische oren, hun moppige benen en zenuwachtige neuzen, is het begrijpelijk dat veel...

Waarom een huisdier goed is voor je gezondheid

Er is geen twijfel over mogelijk: dieren kunnen mensen een goed gevoel geven. En ze kunnen je ook...